Et kreativt blomsterbinderi med sans for farver, form og fantasi.

-Eventyrlige buketter der betyder noget

Bestil blomster online her

Bårebuket med flotte og farverige blomster

Skal du bruge en bårebuket til en begravelse i omegnen af Allerød, Lynge eller Blovstrød, kan vi designe buketten for dig. Vi er et professionelt team med stor erfaring inden for blomsterbinderi til begravelse. 

Vi laver alt fra kistepynt og båredekorationer til bårebuketter og kranse, og vi kan opfylde specielle ønsker til kirkeudsmykning eller andet. Kom og besøg os og lad dig inspirere. Vi vil guide dig igennem de mange muligheder inden for blomstervalg, farver og form. Vi forstår, hvilke farver der går godt sammen, og vi samler en buket med udgangspunkt i årstidens farver og dine ønsker.

​Køb en nydelig bårebuket med friske blomster

​Hos Ofelia Blomster køber vi for så vidt muligt lokale blomster. Dog er det altid danske blomster, vi anvender til vores buketter. Det gør vi, da vi kan stå inde for friskheden og kvaliteten, hvis vi kender leverandøren. 

Vi har stor forståelse for, at det kan være svært at tage stilling til for mange ting omkring en begravelse, hvorfor vi nok skal tage os af at finde nogle flotte farver, der vil pryde kisten.​

Æstetisk og sans for farver er en naturlig del af vores DNA, da vi er kreative folk, der nyder at se resultatet af det, som vi skaber.

Kig ind og se vores udvalg

​Vi har et bredt udvalg af smukke blomster. Alt fra simple til eksotiske. Har du præferencer inden for blomster og farver, kan du designe en bårebuket, som vi samler for dig og gør klar til kisten. Hos os er du altid velkommen til at kigge forbi, så vi kan hjælpe dig med at finde den buket, du lige har brug for.

Du kan aftale tid, høre mere om priser på telefon 48 14 12 72. Vi sender også med Interflora, hvis du vil have leveret til døren forud.

Kontaktinformationer​

Ofelia Blomster

CVR: 19328295

Postnummer, by & adresse

M.D.Madsensvej 1 D
3450 Allerød