Brudebuket med masser af romantik

Søger du en dygtig blomsterbinder, der kan levere en flot og romantisk brudebuket? Hos Ofelia Blomster har vi bundet mange brudebuketter til kommende gifte par i Allerød, Lynge og omegn. 

Der hører blomster til et bryllup, og de skal være smukke, romantiske og uforglemmelige både for dig og dine gæster. Vi er et professionelt team med stor erfaring inden for brudebuketbinderi samt borddekoration og specielle ønsker til udsmykning. Lad os leverer dine blomster.

Smuk brudebuket bindes ud fra særlige ønsker

​Alt skal være perfekt til den store dag. Intet bryllup uden en brudebuket. Vi har designet mange buketter i forskellige farver gennem årene - og vi kan også hjælpe dig med din. Har du særlige ønsker til, hvordan din buket skal se ud, er vi meget imødekommende og kan levere det, du ønsker.

Vores blomster er altid friske og i høj kvalitet, da vi lever af glade kunder, der sætter pris på glæden ved nydelige blomster, der springer i øjnene. Har du et forestående bryllup, er vi gerne leverandør af alt fra udsmykning med blomster til din brudebuket. Du er velkommen til at besøge vores unikke blomsterbutik.

​Ring eller skriv for aftale

​Er du ved at undersøge markedet for mulige blomsterbindere til at levere din drømmebuket, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvilken brudebuket du kunne tænke dig. Vi har altid masser af gode idéer og kan vise dig eksempler på vores kunst og kunnen. Vi ser frem til at se dig i vores butik, eller du kan ringe til os for at aftale en tid.

Kontakt os da på telefon 26706564. Vi tager os god tid til dig, så du får den helt rigtige buket, som passer til dit bryllup og din personlighed.

For bestilling klik HER

Bestil blomster i dag!

Har du spørgsmål så henvend dig her, så svare vi tilbage hurtigst muligt .

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt