Evighedsblomster: Buketterne, der varer evigt​

​Du har sikkert set de populære evighedsblomster på Instagram eller måske endda hjemme hos en, du kender. De populære evighedsblomster er nemlig ikke bare flotte at se på og trods deres naturlige udseende, holder de for evigt.

Hos Ofelia Blomster & Livsstil er vi et lille, hårdtarbejdende team af blomsterpiger, der alle elsker blomster – især evighedsblomster. Du finder vores fysiske butik i Allerød, men vi bringer ofte også blomster ud i Lynge, Blovstrød, Farum, Birkerød og omegn.

Hvorfor holder blomsterne evigt?

Evighedsbuketter er bundter af blomster – det er bare ikke bundter af friske blomster. Evighedsbuketterne sammensætter vi af blomster, der er delvist eller helt tørrede.

Det betyder, at du får en smuk buket af blomster, som ikke visner. I stedet kan de pynte i dit hjem, så længe du har lyst.

Giv dig selv eller en du holder af en evighedsbuket

Det er uundgåeligt, at blomster visner og dør før eller siden – og det kan måske føles lidt fjollet at købe en dyr, flot buket, der på et tidspunkt må ende sine dage i skraldespanden. 

Det kan du helt undgå med evighedsblomster. Derfor er de en oplagt gave til dig selv eller en, du holder af. På den måde kan blomsterne blive ved med at skabe glæde hos modtageren – igen og igen.

Hvad koster evighedsblomster?

Prisen på vores buketter med evighedsblomster afhænger af dine ønsker til buket. Hvis du klikker her, kan du se, hvilke buketter af evighedsblomster du kan vælge mellem til bestilling online.

På vores Facebookside poster vi også billeder af forskellige buketter, vi har lavet. Ser du en, du ikke kan leve uden, kan du kontakte os på vores Facebookside.

Vi tager desuden gerne imod specialbestillinger, som du får til en god pris.

Bestil dine blomster online

Vi står altid klar til at lave din drømmebuket – af evighedsblomster eller blot helt almindelige blomster.

Hvis du vil bestille en buket eller i kontakt med os, er det blot at ringe på 26706564 eller skrive til info@ofeliablomster.dk.

Bestil blomster i dag!

Har du spørgsmål så henvend dig her, så svare vi tilbage hurtigst muligt .

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt