Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Ofelia - Blomster 

M D Madsensvej
3450 Lillerød
Denmark

CVR nr.: 19328295
Telefon : 26706564
E-mail: info@ofeliablomster.dk

 

Betaling


Ofelia Blomster modtager betaling med VISA kort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. 

 

Reklamationsret

Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på evighedsblomster og buketter, da der er tale om levering unikke og håndlavede produkter, som ikke forældes.

Ofelia Blomster, at en leverance er leveret ved forsigtighed og sikkerhed til modtageren. Eventuelle reklamationer, skal rettes til mailen info@ofeliablomster.dk. En sådan reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige udseende.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Levering

Friskeblomster

Daglig levering i Allerød, Lynge og Blovstrød. Levering samme dag, hvis bestilling er sket inden KL. 12:00. Levering 49 kr. 

Evighedblomster

Vi sender i hele DK. Vi sender med DAO, med levering 1-3 hverdage/arbejdsdage. Vi leverer til nærmeste pakkeshop. Levering 49 kr. 

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.